ca 65 stycken
Ingredienser
250 g vit choklad
125 g kokosfett
1/4 dl florsocker
Dela chokladen i bitar och lägg den tillsammans med fett och florsocker i en skål och smält över vattenbad. Blanda om och häll upp ischokladen i formar.
Lätt som en plätt. Julens enklaste godis!
Här finns sååå mycket gott till julen.
SvaraRaderaMen just i år, ska vi till annat land i december, så det blir inget julfirande över huvudtaget.
Det går ju i och för sig att testa recepten senare ;-)))
/Susanne
Susanne
SvaraRaderaGlöggen kan du väl testa. Den börjar man med redan nu. Kanske något lite godis till 1:a Advent!
Det är de sakerna som är det bästa med julen. Stå och röra i skålar och pannor och fina formar och papper göra fudge och annat som är gott....
Men det lät ju bara för gott! Det måste jag göra tills när min dotter kommer hem från London. Vit ischoklad... det kommer hon att älska! Tack för receptet.
SvaraRaderaAnna-Karin
Anna-Karin
SvaraRaderaDessa är nog de enklaste man kan göra, alltid goda och man misslyckas aldrig!
Kojiki
Mums!
SvaraRadera