11 december 2009

Rödkålssallad

Ingredienser
500 g strimlad rödkål
2 dl strimlad purjolök
1 dl hackad persilja
1 granatäpple
Marinad
2 msk Cane Syrup/Rörsocker Sirap
2 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
2 msk äpplejuicekoncentrat
1 tsk mald kanel




Lägg rödkål, purjolök och persilja i en skål. Dela granatäpplet, skrapa ut kärnorna och blanda i salladen. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Häll marinaden över salladen och rör om. Ställ kallt i minst 1 timme.

Ett gott alternativ till den vanliga rödkålen eller brunkålen

1 kommentar:

  1. Hej Kojiki, fick en liten rad av Brownie, hon vill gärna var med på Bloggbanken men har inte fått något svar på sin önskan. Kan du plocka in henne?
    http://chocolatebrownie.wordpress.com/

    SvaraRadera