3 dl grädde, valfri fetthalt
3/4 dl Gelésocker Multi
1 kanelstång
5 kryddnejlikor
Gelé
1 1/2 dl äpplejuice
3/4 dl Gelésocker Multi
2 msk hackad syltad ingefära
Koka grädden och kryddorna på svag värme i 2-3 minuter. Tillsätt Gelésockret och koka i ytterligare 1/2 minut. Sila bort kryddorna.
Fördela i 4 glas. Låt stelna i kylskåp. Fördela ingefäran i glasen.
Koka upp juice och Gelésocker och låt svalna något innan det fördelas i glasen.
Ställ i kylskåp till serveringen. Pannacottan kan även serveras utan gelé.
Testade denna igår, jag kan garantera den var sagolikt god!
Kojiki
Panacotta är nog det bästa jag vet, den klassiska är väl den mest ätna men det finns alltid utrymmer för variation, den här låter otrolig god. Skulle vilja testa på studs.
SvaraRaderaHej Cayenne
SvaraRaderaDetta måste du testa redan nu..Det var bara så otroligt gott!
En Pannacotta älskare av stora mått!
Hade ingen grädde hemma just nu, så jag satte mitt granris o slingorna på fönsterbläcken istället...men ska göra den mot helgen, absolut.
SvaraRadera